Untitled Document

Megnézem

Magnézem

 

Üdvözlöm a BETA MARINE  LTD. Magyarországi honlapján!

Engedje meg, hogy bemutatkozzam, Kroknay Tamás vagyok az angol BETA MARINE LTD. termékeinek kizárólagos magyarországi forgalmazója.

Az iskoláim befejezése után 1970-ben a balatonfüredi hajógyár alkamazottja lettem. A hajógyártásban és szerelésben eltöltött 20 év után önálló vállalkozásba kezdtem. A jelenlegi vállalkozás 1990-ben alakult, melynek fő profilja hajómotorok beépítése, javítása volt.  1995-tol a fent már említett BETA MARINE LTD. termékeinek forgalmazása is megkezdődött. Ezzel egy időben a motorok beépítéséhez szükséges valamennyi tartozék és felszerelés beszerzése is megkezdődött.

Ma már elmondható, hogy a kezdeti nehézségek elmúltával, melyek a gyártmány hazai ismeretlenségéből adódtak, évről évre egyenletesen emelkedő az eladott motorok száma. A visszajelzések alapján a motorok megbízhatóak, eddigi megrendelőink  legnagyobb örömére.
Rugalmas árképzéssel, használt motorok beszámításával szeretnénk elérni, hogy a magyarországi hajómotor kínálatból a megbízható, BETA MARINE  motort válasszák.

A Beta Marine hajómotorok a ma létező legkorszerűbb EU normáknak is megfelelő belsőégésű dízelmotorok, amelyek mind kétkörös vízhűtéssel vannak ellátva. A motor alapjául egy már évtizedek óta kiválóan teljesítő Japánban gyártott Kubota motor szolgál. A kétkörös vízhűtésen kívül valamennyi modell elektronikus leállítóval is el van látva. A motorok igény szerint egyenes és Z hajtással is rendelhetők. A motorok méret és teljesítmény kínálata alapján nélkülözhetetlen része a mai modern vitorlásoknak és szabadidőhajóknak.

A motorok beépítése, és teljeskörű szervize mellett vállalom a hajók gépészeti és vízrendszerének kiépítését / hideg,meleg/, karbantartását. Kívánságra a kiépítés teljeskörű kivitelezését, anyagbeszerzéssel is.

E rövid bevezető után kérem tekintse át a BETA MARINE LTD. terméklistáját. További kérdéseire a következő helyeken kaphat választ:

TELEFON:

36-87/342-757

MOBIL:

06/30/9378-862

E-MAIL:

kroknay.t@t-online.hu

Seo | design by: NetStilus | Minden jog fenntartva *BETA MARINE  LTD. Magyarország * 2007 - 2022

Bezárás

Beta Marine Magyarorszag

Üdvözlöm a BETA MARINE LTD. Magyarországi honlapján.

Weboldalunk az alábbi szavakra lett optimalizálva:

BETA MARINE LTD. Beta Marine hajómotorok, legkorszerűbb hajómotorok, használt motorok, hajómotor, hajómotorok, Beta marine, hajómotor, beta marine magyarország, hajómotor forgalmazó, hajomotor, hajómotorok, használt hajómotor, eladó hajómotorok, vitorláshajó, vitorláshajómotor, vitorláshajó-motor, motorok igény szerint, Z hajtású motorok, szabadidőhajó

Címsorszöveg: • BETA MARINE LTD. Magyarországi Honlapja • Beta Marine Hajómotor | Hajómotorok adás-vétele

 

Kereső oldalak: | Creatix Kereső | Google kereső


Bezárás

NetStilus Web Design

Stúdió: 06 87 481 - 709
Mobiltelefon: 06 30 331- 85- 02
Mhelyi telefon: 06 87 581 - 235
Fax: 06 87 343 - 457
E-mail:
Web: www.netstilus.hu